AcasaDespre INSIADespre noi

Despre noi

BINE AȚI VENIT LA INSIA

INSIA Europe  SE este o companie de brokeraj in asigurari internationala care face parte din grupul american Marsh & McLennan. Cu sediul central la Praga, INSIA are cea mai mare retea de intermediari in asigurari din Europa Centrala si de Est avand birouri deschise in Republica Ceha, Solvacia, Polonia, Italia si Romania. De peste 22 de ani, INSIA oferta o  gamă larga de produse de asigurare de la asigurari obligatorii precum  asigurarile RCA sau PAD, pana la asigurari pentru IMM-uri ori alte riscuri complexe in cazul clientilor persoane juridice. Intrata in piata romaneasca de asigurari in 2013, compania INSIA se extinde doar prin parteneriate de tip franciza. Modelul de franciza imbina brand-ul puternic al grupului MMC cu instrumentele necesare dezvoltarii unui business de succes in asigurari.

DESPRE INSIA EUROPE

Compania INSIA Europe SE, detinuta de grupul american  Marsh & McLennan Companies, are cea mai mare retea de intermediari in asigurari din Europa Centrală si de Est. INSIA  este prezenta  in  Republica Cehă, Slovacia, Polonia, Italia și România. INSIA EUROPE SE   este o companie de brokeraj in asigurari  care le oferim clientilor prin intermediul birourilor de asigurari  deschise impreuna cu partenerii nostri,  un pachet unic de servicii care combină avantajele unei companii internaţionale cu experienţa în brokerajul de asigurări, adaptată întodeauna la cerinţele pieţei. Avem toate tipurile de produsele de asigurare din Romania dar si anumite tipuri de asigurari speciale oferite de asiguratori de pe piata din  Londra.

Grupul Marsh & McLennan Companies,  actionarul INSIA EUROPE SE, este o companie globală de servicii profesionale cu  sediul central la New York, cu 57.000 de angajaţi şi o cifră de afaceri anuală de 13 miliarde USD, din grup mai fac parte Marsh, lider mondial in brokerajul in asigurari si consultanta de risc; Guy Carpenter, specialist in risc si reasigurari; Mercer, furnizor de servicii si consultanta HR; si Oliver Wyman, consultanti de management.

ISTORIC

Compania INSIA a.s. a fost fondata in 1992 la Praga, in Republica Cehia de catre doi specialisti, unul in asigurari, Ivan Špirakus si unul in IT, Pete Marek. Cei doi parteneri si-au combinat cunostintele, transformand astfel Insia in lider de piata in Cehia. Cei doi in 2006 au extins modelul de business si in Slovacia. Din dorinta grupului  Marsh & McLennan Companies de a-şi face simţită prezenţa si pe segmentul de retail, respect al IMM-urilor la nivel global, a luat nastere INSIA EUROPE SE, prin cumpararea pachetului majoritar de actiuni a companiei INSIA a.s. in anul 2011.  Dupa achizitie, s-a infiintat in 2012 o noua enitate juridica, INSIA EUROPE SE si s-au deschis sucursale in Polonia, Italia si Romania.

In prezent, INSIA  in cele 5 tari,  colaborareaza cu  aproximativ 1.600 de francizati, cu peste 320 de birouri, care au intermediat  in 2016 prime de asigurare de  peste  de 100 mil. EUR.  In Romania, INSIA are peste 20 birouri de franciza in peste 10 orase din tara.

MODEL DE BUSINESS

INSIA Europe are un model de franciza  unic in piata, care s-a dovedit a fi de succes la nivel international. Modelul nostru de business imbina brand-ul puternic al grupului din care facem parte, Marsh & McLennan Companies, cu instrumentele perfectionate in decusul anilor,  necesare dezvoltarii unui business de succes in asigurari.  INSIA, opereaza  exlusiv prin sistem de franciza, oferind astfel noului antreprenor suportul nostru complet, alaturi de un brand puternic,  transparenta, suport operational, proiecte personalizate, platforme  avansate și instrumente IT, produse de asigurare si nu in ultimul rand solutii de plasare a riscului la nivel international prin intermediul parteneriatelor incheiate cu asiguratori de la Londra. Dorim să construim acest model de business alături de antreprenori locali cu o bună reputație, experiență în domeniu, orientați spre rezultate, care au calități demonstrate de conducere.

In cadrul birourilor de brokeraj in asigurari, partenerii de franciza Insia, oferi clientilor o  gamă larga de produse de asigurare,  de la asigurari obligatorii precum  asigurarile RCA sau PAD, pana la asigurari pentru IMM-uri ori alte riscuri complexe.

 

Găsește un consultant INSIA

Asiguratori

Aplicatii