AcasaDespre INSIAProtecția datelor cu caracter personal

Protecția datelor cu caracter personal

Vă apreciem încrederea, așa că avem grijă să vă protejăm intimitatea și datele dvs. personale

 

Societatea INSIA Europe SE, cu sediul social la Vinohradská 2828/151, 130 00 Praha 3, ID: 24313751, se ocupă de medierea serviciilor financiare, în special a produselor de asigurări, de credit și de economii.

Protecția datelor cu caracter personal este foarte importantă pentru noi, așa că ne desfășurăm activitatea întotdeauna în conformitate cu reglementările legale și standardele dovedite.

Citiți Politica noastră de protecție a datelor cu caracter personal pentru a afla ce date personale colectăm, de ce le colectăm și cât timp, cum le putem trata, pe care le putem transmite și care sunt drepturile dumneavoastră.

 

Aceste informații sunt importante, așa că sperăm că veți găsi timpul și le veți citi cu atenție.

              Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Păstrăm legătura!

 

Dorim să vă trimitem din când în când știri din sectorul financiar, precum și informații despre activitățile, produsele și ofertele exclusive pe care le vom pregăti pentru dvs.

 

Anularea consimțământului 

 

În cazul în care doriți să nu vă mai trimitem oferte și informații de pe piața financiară, vă rugăm să completați acest formular. Prin deconectare, cu toate acestea, veți pierde ocazia de a primi oferte excepționale de la serviciile noastre.

Găsește un consultant INSIA

Asiguratori

Aplicatii