AcasaStiriBrokerul INSIA Europe a lansat primul birou de franciza in Piatra Neamt

Brokerul INSIA Europe a lansat primul birou de franciza in Piatra Neamt

29. mai 2015 | secțiune: Stiri

Miercuri, 27 Mai, Brokerul international INSIA Europe, a lansat primul birou in Piatra Neamt impreuna cu francizatul Sorin Mitrea. Domnul Mitrea are o experienta in asigurari de peste 15 ani, lucrand la companii de renume precum ING Asigurari si Allianz.

Directorul de  dezvoltare pe Romania al brokerului  INSIA Europe, Alexandra Arsenie a declarat: "Suntem incantati sa incepem colaborarea cu domnul Mitrea care este un adevarat profestionist in asigurari. Credem in potentialul asigurabil al zonei si ne bucuram ca am dechis birou de franciza in Piatra Neamt. Le multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi, si in special reprezentantilor societatilor de asigurari, care ne-au sprijinit in acest demers."

„Ne bucură semnarea parteneriatului cu un broker renume. Paleta de asigurari, dar mai ales calitatea serviciilor oferite clientilor atat in procesul de vanzare, cat si cel post-vanzare vor face diferenta. Biroul INSIA va aduce in Piatra Neamt nu doar furnizarea unei game complete de produse, de la asigurările pentru segmentul de retail pana la cele complexe pentru companii, ci si seriozitatea si know-how-ul unui broker international.”a decarat Sorin Mitrea, Managerul francizei INSIA.

Despre INSIA Europe este cea mai mare reţea de brokeri de asigurări din Europa Centrală şi de Est facând parte din  grupul american Marsh & McLennan. Intrata in piata romaneasca de asigurari in 2013, INSIA se extinde doar prin parteneriate de tip franciza si a devenit treptat un nume cunoscut, atat celor care cauta un model de business special care sa ii ajute sa isi dezvolte cariera de intermediari in asigurari, cat si clientilor acestora. INSIA are birouri in Bucuresti, Mioveni, Bacau si Piatra Neamt.

Mai multe despre INSIA pe pagina oficială : www.insia.ro
Urmărește INSIA pe Facebook  : www.facebook.com/insia.romania
Urmărește INSIA pe LinkedIn https://www.linkedin.com/company/3813420

Găsește un consultant INSIA

Asiguratori