AcasaStiriCompania INSIA participă la prestigiosul concurs European Business Awards

Compania INSIA participă la prestigiosul concurs European Business Awards

27. septembrie 2012 | secțiune: Stiri

INSIA, cea mai mare rețea de brokeri de asigurări din Europa Centrală, concurează în a doua rundă a prestigioaselor premii de afaceri europene, European Business Awards, împreună cu alți finaliști naționali pentru o poziție printre entitățile de afaceri cele mai inovatoare din Europa.

 

În a doua rundă, juriul format din experți vor vota pe baza prezentări video pregătite de fiecare finalist. Pentru prima dată în acest an și publicul poate vota! Compania care primește cele mai multe voturi va deveni automat campion național.

Prin votul dumneavoastră ne ajutați să obținem prestigiosul premiu! Este foarte ușor. Trebuie doar să vizitați site-ul European Business Awards, să selectați Republica Cehă și să alegeți videoclipul dumneavoasră preferat din rândul finaliștilor la nivel național și apoi votați cu ajutorul butonului verde "Vote".

Votarea este deschisă pentru public până pe data de 17 octombrie 2012. Dacă sunteți deja decis și vrei să ne sprijine în acest prestigios concurs, vă rugăm să ne voteze astăzi!

Petra Fenclová, INSIA Chief Operating Officer, a declarat cu privire la participarea la acestă competiție: "Nominalizare INSIA ca finaliști naționali și prin participarea, în al doilea tur la unul dintre cele mai prestigioase concursuri de afaceri din Europa este o onoare pentru noi. Mulțumesc tuturor celor care decid să ne susțină în această competiție și vor oferi votul lor pentru INSIA."

Găsește un consultant INSIA

Asiguratori