AcasaStiriFaptul ca suntem sub umbrela unui broker international ofera o mai mare incredere clientilor

Faptul ca suntem sub umbrela unui broker international ofera o mai mare incredere clientilor

4. mai 2015 | secțiune: Stiri

Sursă: www.1asig.ro

Oportunitatea de a lucra sub umbrela unui broker de talie internationala reprezinta unul dintre principalele avantaje ale sistemului propus de INSIA, a explicat, intr-un interviu pentru revista PRIMM -Asigurari&Pensii, Mihaela BUSUIOC, primul francizat din Romania al companiei.

Printre avantajele mentionate se numara, de asemenea, si infrastructura existenta (sistemele IT, sistemul de plati), dar si accesul gratuit la diverse cursuri de specializare.

"Datorita sprijinului primit din partea INSIA si a departamentului lor de marketing am reusit intr-un timp foarte scurt sa facem cunoscut brandul INSIA la nivel local. Faptul ca suntem sub umbrela unui broker international ofera o mai mare incredere clientilor. In plus, gama mult mai larga de produse si servicii oferite sub emblema INSIA ne-a ajutat sa castigam clienti noi, dar si sa valorificam portofoliul existent", a explicat Mihaela BUSUIOC.

Intrata in piata romaneasca de asigurari in 2013, INSIA se extinde doar prin parteneriate de tip franciza si a devenit treptat un nume cunoscut, atat celor care cauta un model de business special care sa ii ajute sa isi dezvolte cariera de intermediari in asigurari, cat si clientilor acestora. In 2015, INSIA a deschis un birou la Bacau si se pregateste sa deschida in perioada urmatoare astfel de birouri la Craiova, Piatra Neamt, Cluj, Arad si nu numai. 

"In conditiile in care piata de asigurari este intr-o continua scadere, piata de brokeraj a reusit sa inregistreze o crestere. INSIA stie ca toti clientii au nevoie de un specialist care sa-i ghideze, asumandu-si cu toata responsabilitatea acest rol. Cautam cei mai buni asistenti in brokeraj prin intermediul carora sa ofere servicii complete la standarde internationale: consultanta privind politele de asigurare pe care clientul le are deja incheiate, informatiile necesare pentru a alege tipul de asigurare raportat la nevoile sale, creionarea de programe complexe de asigurare in vederea reducerii costurilor, dar si asistenta in caz de dauna", a declarat Alexandra ARSENIE, Director de Dezvoltare, INSIA.

Articolul integral despre planurile de dezvoltare INSIA si interviul complet pot fi citite in numarul de aprilie al revistei PRIMM - Asigurari&Pensii.

Găsește un consultant INSIA

Asiguratori