AcasaStiriINSIA Romania are ca obiectiv deschiderea a 25 de francize noi in 2016

INSIA Romania are ca obiectiv deschiderea a 25 de francize noi in 2016

7. decembrie 2015 | secțiune: Stiri

Sursă: www.1asig.ro

Pentru INSIA Romania, anul 2015 a insemnat o orientare catre extinderea teritoriala. Alexandra DURBACA, Director, INSIA Romania a vorbit, in cadrul celei mai recente editii a emisiunii XPRIMM Time for Business, despre acest proces de dezvoltare, despre perspectivele companiei pentru anul urmator, dar si despre estimarile privind evolutia pietei de brokeraj in 2016.

"Pentru INSIA, anul acesta a fost unul spectaculos. Astfel, daca in 2014 am avut ca obiectiv sa finalizam tot ceea ce inseamna sisteme IT, proceduri cu asiguratorii si contracte, in schimb in 2015 deja ne-am axat pe extinderea teritoriala. Suntem deja prezenti in 9 orase din Romania, avem peste 20 de francizati si pentru sfarsitul anului estimam un volum de prime intermediate de 1,5 milioane euro", a afirmat Alexandra DURBACA.
In ceea ce priveste strategia pentru aceasta perioada, compania a mizat foarte mult pe zona asigurarilor non-auto. "Incercam sa targhetam zona asigurarilor non-auto si atunci portofoliul nostru are o structura pliata pe aceasta strategie. Astfel, din portofoliul nostru, 30% este reprezentat de asigurari CASCO, 27% - RCA, 12% -property, 11% - garantii, in timp ce restul este reprezentat de produse de sanatate, produse de raspunderi si asa mai departe", a precizat Directorul INSIA Romania.



In ceea ce priveste anul 2016, acesta va fi in continuare un an de crestere pentru piata de brokeraj, noteaza Alexandra DURBACA, avand in vedere faptul ca intotdeuna va exista nevoia clientilor de a apela la un consultant care sa le prezinte mai multe oferte pentru nevoile lor.

"Avem in plan deschiderea a 25 de francize noi pentru 2016 si estimam, totodata, un volum de prime intermediate de circa 4 milioane euro la finalul anului urmator. Este un obiectiv ambitios, dar ne plac provocarile", a concluzionat Alexandra DURBACA.

Găsește un consultant INSIA

Asiguratori