AcasaStiriPolitele de asigurare incheiate prin INSIA pot fi platite la terminalele PAYZONE

Politele de asigurare incheiate prin INSIA pot fi platite la terminalele PAYZONE

2. martie 2015 | secțiune: Stiri

Sursă: www.1asig.ro

Brokerul INSIA Europe, parte din MARSH & MCLENNAN Companies, a semnat un acord cu PAYZONE Romania, unul din principalii operatori de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail.

Astfel, incepand din luna martie a.c., persoanele care cumpara o asigurare prin INSIA pot plati sumele aferente politelor de asigurari la oricare dintre cele peste 4.500 de puncte de plata PAYZONE din toata Romania.

"Acesta implementare face parte din strategia companiei INSIA si din dorinta de a oferi clientilor nostri servicii de asigurari de o calitate ridicata, usor de accesat si adaptate nevoilor lor", a declarat Alexandra ARSENIE, Directorul de Dezvoltare pe Romania al INSIA Europe.

"Din luna martie avem un nou partener important in portofoliul PAYZONE de servicii de plati electronice, brokerul international INSIA Europe. Ne bucura semnarea acestui parteneriat si suntem mandri ca, din ce in ce mai multe companii din domeniul asigurarilor aleg sa deruleze o colaborare cu noi. PAYZONE vine in intampinarea clientilor sai cu o retea extinsa de puncte de plata in magazine de proximitate, cu program prelungit de lucru. Astfel, politele de asigurare emise prin INSIA vor putea fi platite la toate cele 4.500 de magazine partenere PAYZONE din Romania", a declarat Sorin HORTOPAN, Directorul Comercial, PAYZONE Romania.

Persoanele care cumpara o polita de asigurare de la INSIA pot merge la cel mai apropiat magazin partener PAYZONE, ii inmaneaza vanzatorului informarea de plata, ii este scanat codul de bare de pe informare, casierul incaseaza banii in numerar si ii inmaneaza clientului chitanta emisa de terminal cu toate detaliile tranzactiei. Modalitatea de plata oferita de PAYZONE este sigura si rapida, reducand semnificativ timpul alocat acestor plati. 

Modelul INSIA a fost lansat in anul 1992, in Republica Ceha si s-a dovedit un succes de-a lungul anilor, ajungand in prezent la 1.500 de francizati cu peste 260 de birouri in Cehia, Slovacia, Italia si Polonia. Compania a intrat pe piata din Romania in anul 2013, extinzandu-se doar prin parteneriate de franciza. 

Găsește un consultant INSIA

Asiguratori