AcasaDespre INSIAEchipa INSIA

Echipa INSIA

 

Alexandra Elena Durbacă (Arsenie) – Manager INSIA ROMANIA


Alexandra Elena Durbacă(Arsenie) s-a alaturat INSIA Europe in 2012, punand bazele operatiunilor sucursalei INSIA EUROPE din Romania. Alexandra are la baza profesia de economist, absolvind cursurile Academiei de Studii Economice din Bucuresti si ale Facultatii „Sciences Economiques et de Gestion”, Universite d'Auvergne”- Franta. In anul 2011 a intrat în domeniul brokerajului de francize. In decursul celor doi ani, din cadrul companiei a acumulat experienta in domeniul consultantei, sprijinind antreprenorii din Romania sa inceapa si sa dezvolte afaceri la nivel local sau international in domenii foarte diverse (horeca, imobiliare, auto, turism, asigurari, credite etc), deschizand de la birouri de brokeraj pana la concepte de restaurante extrem de sofisticata, toate in sistem de franciza.
In primavara anul 2012, Alexandra Durbacă (Arsenie), a fost angajata de INSIA Europe, fondand si coordonand operatiunile din Romania. Alexandra s-a ocupat de formarea echipei din Romania si de extinderea brokerului pe piata de aici.


Stefan Alexandru Florea – Coordonator national de vanzari


Stefan Alexandru Florea, avand la baza profesia de economist, a absolvit cursurile Facultatii de Management ale Universitatii "Artifex"  si un program Master de "Management financiar - bancar şi de asigurări". In anul 2001 a inceput activitatea în domeniul asigurarilor, ca inspector asigurari, iar din anul 2004 a intrat in domeniul brokerajului, ocupand functia de Director Vanzari pentru unul din primii brokeri de asigurare din Romania. In decursul celor 14 ani petrecuti la acest broker, a acumulat experienta in domeniul vanzarii de asigurari, consultanta la daune,  coordonare si dezvoltare a echipei de vanzari.

In  primavara anul 2015, Stefan Florea, s-a alaturat echipei INSIA din Romania si se ocupa de dezvoltarea parteneriatelor cu asistentii in brokeraj(francizele) si coordonarea activitatii de vanzare de asigurari.

 

Alina Mihaela Brodocianu– Specialist business suport


Alina Mihaela Brodocianu a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti - Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori, apoi a urmat masterul cu specializarea "Banci si Asigurari". Dupa terminarea studiilor, Alina Brodocianu,  a lucrat in sistemul bancar (Bancpost, Citibank si Banca Transilvania),  in departamentul de vanzari si front-office, activitatea sa fiind bazata pe interactiunea cu clientul si pe extinderea portofoliului de clienți.

Alina s-a alaturat echipei INSIA in anul 2013, fiind unul dintre cei mai vechi angajati,  contribuind astfel la procesul laborios de setarea a companiei pe piata din Romania.  Prin experienta sa, a contribuit la perfectionarea operatiunilor si a  instrumentelor necesare membrilor din reteaua INSIA. In cadrul INSIA, Alina, coordoneaza si realizeaza partea de suport operational oferit partenerilor nostri in sistem de franciza.

 

Laura Iachovache – Specialist departament financiar


Laura Iacovache, absolventa de studii economice, la Facultatea de Relatii Financiare si International Bancare  din cadrul  Universitatea Romano-Americana din Bucuresti s-a alaturat echipei INSIA in anul 2013. Inainte de a se alatura echipe noastre, Laura a lucrat in cadrul unor companii din Cehia pe departamentul financiar si administrativ fiind vorbitor fluent de limba cehă.

In descursul celor doi ani, prin experienta sa acumulata la nivel international, Laura Iachovache, a contribuit la stabilirea, perfectionarea si buna functionare a fluxurilor financiare din cadrul companiei INSIA Romania. Laura coordoneaza departamentul financiar si ofera suportul necesar pe acest segment francizelor INSIA.

 

Barbu Andreea-Emilia –  Referent financiar departament financiar


Andreea este absolventa a specialitatii de  relatii internationale din cadrul Facultatii de Stiinte Politice. Timp de 9 ani a fost angajata la o companie cu profil de intermediere vamala, pe postul de coordonator import-export, fiind persoana de legatura intre puncturile vamale si clienti, gestionand astfel operatiunile de import si export cu toate documentatia necesara aferenta acestora. S-a alaturat echipei INSIA in anul 2016,  pe departamentul financiar oferind suportul necesar pe acest segment francizelor INSIA.

 

Alexandru Buea – Referent financiar departament financiar

Alexandru Buea Alexandru Buea a absolvit INSTITUTUL BANCAR ROMAN – Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor Specializarea Finanțe și Bănci.
Dupa absolvirea facultatii, a inceput activitatea in cadrul bancii BRD Group Societe Generale unde a stat timp de 8 ani. De la inceputul anului Alexandru s-a alaturat echipei INSIA pe pozitia de Referent financiar.

Găsește un consultant INSIA

Asiguratori

Aplicatii